Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vígmolnár Étterem és Panzió
Cím: 2942 Nagyigmánd, Kossuth u. 38.Email: vigmolnarvendeglo@t-online.hu
Web: www.vigmolnar.uw.huTelefon: (06-20)924-0967, (06-34)356-286

Bevezető

A közelmúltban nyitotta meg a vendégek előtt az újjávarázsolt, megszépült Vígmolnár éttermet Molnár György, Nagyigmánd legrangosabb vendéglátósa, aki elmondta, hogy a megújult vendéglőben üzleti események rendezését és vállalják, ezen felül menüs étkeztetésre is van lehetőség, még elvitelre is. A Nagyigmánd központjában elhelyezkedő étterem hazai és nemzetközi ízekkel fogadja a hozzá betérőket, valamint vállalja esküvők, rendezvények szervezését és lebonyolítását 150-200 fő-ig. Hétvégeken élő zene, nyáron pedig hangulatos kerthelység szolgálja a kellemes kikapcsolódást.
A Vígmolnár Étterem minden nap 10-24-ig várja kedves vendégeit.

Bemutatkozás

Az éttermi rész 40 személy befogadására alkalmas, mely a kerthelyiség igénybevételével a nyári időszakban további 80 férőhellyel bővíthető. Az étterem alapfunkciója mellett rendezvény befogadására, csoportos program szervezésére, születésnap, esküvő, osztálytalálkozó lebonyolítására is alkalmas, valamint vállaljuk az előbb felsoroltak külső helyszínen történő megszervezését, lebonyolítását is. Ezen kívül önálló rendezésű programokkal is várjuk az érdeklődőket, valamint az étlapunkról és a menüből, valamint a hidegtálainkból, elvitelre is rendelhető előzetes egyeztetéssel bármely fogás. A Vígmolnár Vendéglő és Panzió 2007-ben nyitotta meg 3 szobából álló panzióját. A négyágyas szobák elrendezése, a szobánkénti televízió és a külön fürdőszoba a kényelmet és a pihenést szolgálja és teszi teljessé. A Vígmolnár Vendéglő és Panzió a Győr-Bábolna-Tata útvonalon, valamint Komáromot, Székesfehérvárral összekötő főút kereszteződésében található Nagyigmánd nagyközség központjában várja vendégeit.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, vendéglátás, idegenforgalom, turizmus, étterem, panzió


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0