Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Komtem Kft.
Cím: 2900 Komárom, Városi temetőEmail: komtem@t-online.hu
Web: komtem.mtt.huTelefon: 34/346-451

Bevezető

Temetőüzemeltetés kegyeleti közszolgáltatói szerződések keretében
Teljes körű temetkezési szolgáltatás
Temetkezéshez szükséges textíliák gyártása

Bemutatkozás

KOMTEM: Komárom-Esztergom Megyei Temetkezési Kft

A cég jogelődje a Komárom Megyei Temetkezési Vállalat 1953-ban alakult.

A megyében minden temetést cégünk végzett el 1992-ig. 1968-tól fokozatosan beindította termelő üzemeit (asztalos, lakatos, koszorúkötő, hűtőgyártó, gk.javító, varroda). Az 1960-90-es években 7 kirendeltséggel és 3 lerakattal évente átlag 3300 temetést végeztünk és 15 városi temetőt üzemeltettünk.

A rendszerváltás és a jogszabályok változása miatt a vállalat 1993. január 21-én átalakult KOMTEM Kft-vé. A Kft 10 Mft törzstőkével 69%-ban Megyei Önkormányzati, 31%-ban Temetkezés Dolgozói Alapítványi tulajdonba került. Jelenleg a tulajdonosi szerkezet átalakulóban van, a megyei Önkormányzat eladta tulajdonrészét, amit a Kft ügyvezetője vásárolt meg.

A gazdasági változások hatására a termelő tevékenységek nagy részét visszafejlesztettük. Jelenleg évi kb. 800 temetést végzünk és 10 temetőt üzemeltetünk.

Temetkezési és temetőüzemeltetési tevékenységünket az országos átlagnál jobb technikai felszereltséggel, gyakorlott, szakmailag felkészült, stabil létszámmal végezzük. A Kft ügyvezetője Kónya Ferenc 1979-től irányítja a céget, közben 1990-98-as időszakban az Országos Temetkezési Egyesület És Ipartestület (OTEI) elnöki tisztét is ellátta.

Keresőszavak

temetés, halottszállítás, hamvasztás, temetőüzemeltetés, teljes körű ügyintézés


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0